18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ

18 Mart 2018 14:22 Murgul Belediyesi 2286

BAŞTA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZ OLMAK ÜZERE BU VATAN UĞRUNA ŞEHADET ŞERBETİ İÇEN TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHU MURGUL'DA YAŞATILDI.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103'ncü Yıl dönümü dolayısıyla ilçemizde anma programları gerçekleştirildi.Programa Belediye Başkanımız Sayın Hasan ÇAVUŞ, Murgul Kaymakamımız Sayın Arif OLTULU, İlçe Emniyet Amiri V. Abdulsamet IŞIKLI, İlçe Jandarma Komutanı Erol ERKORMAZ, Gazilerimiz, Kurum Müdürleri, öğrenci ve vatandaşların katılımıyla Anadolu Lisesi bahçesinde saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ve Atatürk büstü önüne çelenk sunumu ile başladı. Şehitlik alanında şehitler için Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Gazilerimiz için verilen öğle yemeği ile program tamamlandı.

• Etiketler
Belediye Yazılımı: Medya İnternet™ - Belediye Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.