14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMALARI

14 Mart 2018 13:10 Murgul Belediyesi 1533

14 mart tıp bayramı vesilesi ile Belediye Başkanımız ilçe entegre hastanemizi ziyaret ederek çalışan sağlık personelin tıp bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanımız Sayın Hasan ÇAVUŞ,eşi Neslihan ÇAVUŞ Ak Parti ilçe yönetimi ve İl Genel Meclisi Başkanı Hasan DİLBEROĞLU ile İlçe Entegre Hastanesi ziyaret ederek görevli sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayıp,karanfil takdim etti.Ziyaret sırasında hastalarla sohbet eden Belediye Başkanımız Sayın Hasan ÇAVUŞ hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.Belediye Başkanımız Sayın Hasan ÇAVUŞ son olarak yaptığı açıklamadı:

''Canımızı emanet ettiğimiz,fedakarca görev yapan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor,çalışmalrında başarılar diliyorum'' dedi.

• Etiketler
Murgul Belediyesi

Murgul Belediyesi'ne ait kurumsal web sitesi. Murgul Belediyesi'nden güncel haberler, projelerimiz, hizmetlerimiz ve e-belediye işlemleri

Murgul Belediyesi

Küre Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 103/A
Murgul / Artvin

KVKK
Belediye Yazılımı: Medya İnternet™ - Belediye Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.